Koningswaard 277 Rotterdam Hooghmonde VERKOCHT

Het appartement in Hoogmonde aan de Koningswaard is al weer VERKOCHT. Het heeft helaas niet langer dan een paar dagen geduurd, dit was echt een heerlijk appartement om te laten zien. De eerste geïnteresseerde meldde zich al binnen een dag en heeft er korte metten mee gemaakt.

Kopers en verkopers namens HUIZEN010 van harte gefeliciteerd!

Koningswaard 277 Rotterdam HUIZEN010

Hooghmonde blijft populair.

Gebouw Hooghmonde in IJsselmonde blijft een erg populaire plek om te wonen. Alle voorzieningen zijn op loop afstand en het gebouw voldoet echt aan hedendaagse standaards. Als HUIZEN010 hebben we de meeste van deze appartementen nieuw mogen verkopen. Juist daarom krijgen wij ook veel appartementen weer in de verkoop op het moment dat mensen weer door verhuizen.

Uw huis of appartement ook verkopen?

Neem vrijblijvend contact met ons op 010-3076340 of maak een afspraak voor een gratis verkoopscan? We komen graag in contact met u om uw kansen op de huidige woningmarkt te bespreken.

HUIZEN010 makelaardij helpt ook u graag “van ontspannen in de verkoop, naar succesvol verkocht”.

Wij hebben alle moderne middelen in huis om uw huis in spotlight te zetten en snel geïnteresseerde te ontvangen. Doordat wij op basis van een stuk exclusiviteit werken bent u er altijd zeker van dat de makelaar voldoende tijd heeft voor uw woning. Wilt u meer weten lees verder.

Blijft u maar makelaars vergelijken?

Zegt uw omgeving toch maar weer te kiezen voor het bekende grote kantoor in de buurt, maar vind u ze ECHT te duur? Stop met zoeken, en maak vrijblijvend een afspraak met ons? We komen u onze werkwijze graag toelichten. Bij ons staat u op nummer 1, maar wordt u nooit een nummer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *