NIEUW TE KOOP: Koningswaard 277 Rotterdam op de 20e etage.

3-kamers | incl. prive parkeerplaats | Rotterdam IJsselmonde

Het is alsof je een showroom inloopt van een woonwinkel, zo keurig bewoond is dit appartement. Bij binnenkomst valt direct de hoeveelheid licht op. Deze woning ligt op de hoek van het gebouw en is een van de types met een hoek aan raampartijen in de woonkamer. In combinatie met de 20e etage geeft dit echt een WOW effect, door de heerlijke neutrale inrichting ook direct een thuis gevoel. Bent u opzoek naar een appartement waar u zo in kan? Maak dan direct een afspraak, dit appartement zal u absoluut blij verrassen. Alle info van deze woning, KLIK HIER

Wonen in Hooghmonde heeft als belangrijk voordeel dat je alles bij de hand hebt. Dagelijkse boodschappen, recreatief winkelen, een avondje uit in het theater of even wat drinken op één van de terrassen aan het gezellige plein. Je neemt gewoon de lift naar beneden.

Voorzieningen:

Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig. De appartementen in gebouw Hooghmonde zijn allemaal al gasloos, geen zorgen om de toekomst dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *