De verkoopscan

Ik heb besloten om mijn huidige woning te koop te zetten. Waar moet ik aan denken en wat komt er allemaal op mij af?”

Vanaf het eerste moment dat het besluit wordt genomen om de huidige woning te verkopen ontstaan er allerlei vragen. Vragen zoals: wat brengt mijn woning in de woningmarkt op en welke looptijd hoort hierbij? Dit zijn de twee meest gestelde vragen. Wij begrijpen dat deze twee vragen voor u het belangrijkste zijn alleen blijft het niet bij de verwachte opbrengst en de daarbij behorende looptijd. Om tot een gedegen advies te komen zijn er meerdere factoren die moeten worden beoordeeld. Met andere woorden, we dienen rekening te houden met verschillende factoren die van invloed zijn op de looptijd en de verwachte opbrengst van de woning.

” Factoren die van invloed zijn op de opbrengst zijn bijvoorbeeld de staat waarin de huidige woning verkeerd of hoe de woning is afgewerkt”.

Wellicht heeft u gedacht aan het benaderen van een makelaar voor een vrijblijvende waardebepaling. Dan heeft u een alvast startpunt. Met alleen de kennis van de verwachte opbrengst bent u er nog niet. Huizen010 biedt de verkoopscan aan. Tijdens deze scan wordt er gekeken naar de gehele woning. De staat waarin de woning verkeerd. De afwerking van de woning, is dit neutraal of juist heel smaak gevoelig? De omgeving, ligt de woning in een kindvriendelijke wijk of juist aan een drukke weg. Kortom, is de woning verkoopklaar. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt er door het team aangegeven welke punten in de huidige woning nog beter uitgelicht kunnen worden om op deze manier de maximale verkoopopbrengst te behalen.

HUIZEN010-verkoopscan
Vraag nu je verkoopscan aan!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust dan zorgen wij voor een ontspannen verkoop van uw woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *