WEIDS Zierikzee, binnenkort in de verkoop.

Wonen in een weids landschap.

Verlang je naar rust, ruimte en privacy? Droom je van thuiskomen in een karakteristieke jaren 30 woning? Eigentijds, en wel voorzien van alle comfort? Duurzaam gebouwd op een royale kavel? Droom je van een sfeervolle woonplek in de nabijheid van een historisch stadscentrum? Met winkels en alle andere voorzieningen in de buurt?

Die dromen kunnen binnenkort compleet in vervulling gaan. Want aan de groene rand van monumentenstad Zierikzee wordt Weids gerealiseerd. Een in ieder opzicht aantrekkelijke villawijk met ruime woningen in zes architectonisch op elkaar afgestemde typen. Gesitueerd in een landelijk gebied met weids uitzicht over akkers, weilanden en boomgaarden.

WEIDS Zierikzee, binnenkort in de verkoop.
HUIZEN010.nl
Weids Zierikzee

Wonen in vrijheid, werken in de randstad

Steeds meer mensen die een baan of bedrijf hebben in de Randstad kiezen voor het wonen in een gezonde en relaxte omgeving. Geen wonder dat veel forensen dagelijks gebruik maken van de uitstekende openbaar vervoer verbindingen van en naar Schouwen-Duiveland. Ook met eigen vervoer ligt Rotterdam op zo’n 45 autominuten van Zierikzee. Een prima gelegenheid om na een drukke werkdag het hoofd leeg te maken. 

Ook ondernemers, zelfstandigen en beoefenaars van vrije beroepen hebben het woongenot op Schouwen-Duiveland ontdekt. Daar heeft de architect in dit woonplan op ingespeeld! Een aantal typen villa’s biedt de mogelijkheid voor een compleet kantoor aan huis of een praktijkruimte met een eigen ingang. Dichter bij huis werken kan niet!

WEIDS Zierikzee, binnenkort in de verkoop.
HUIZEN010.nl

www.HUIZEN010.nl en https://www.weidszierikzee.nl/

Hou de website van Weids Zierikzee in de gate, of schrijf u in als geïnteresseerde? klik HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *